ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσελεστίνα Ντε Πέτρο vs Ιουλία Χοβρίνα Κομνηνός

Ποια υποψήφια κέρδισε τη μάχη του στυλ στις κάλπες

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

 

Έφτασε η μέρα, που η Κύπρος ψηφίζει για τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας..

Οι υποψήφιοι αρκετοί, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες, η Ιουλία Χοβρίνα Κομνηνός και η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο, οι οποίες αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Ανεξάρτητα όμως από την πολιτική, ποια κέρδισε τη μάχη του στυλ;

Πρωί - πρωί άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο. Η υποψήφια Πρόεδρος έφτασε στο εκλογικό κέντρο φορώντας μια μίνι καρό φούστα, την οποία είχε συνδυάζει με μπορντό πουλοβεράκι και μαύρο καλσόν. Για πανωφόρι επέλεξε μια μακριά μάλλινη ζακέτα, σε αποχρώσεις του μαύρου, άσπρου και γκρι, ενώ το look της ολοκλήρωσε με κατακόκκινα μποτάκια και μαύρη τσάντα.

Η Ιουλία Χοβρίνα Κομνηνός, Πρόεδρος του Ενωμένου Ρεπουπλικανικού Κόμματος Κύπρου (ΕΡΚΚ) ψήφισε μετά το μεσημέρι στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας, στη Λεμεσό. Η υποψήφια για την Προεδρία έφτασε φορώντας μαύρα ρούχα και λευκό παλτό. Το look ολοκλήρωσε με μπορντό λουστρίνι τσάντα και λευκές μπότες, ενώ οι πέρλες που επέλεξε για κόσμημα, ήταν η καταλληλότερη επιλογή, αφού έκαναν την απόλυτη αντίθεση με το μαύρο.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση