ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το συγκινητικό “αντίο” του Τάσου Τρύφωνος από το ΡΙΚ

Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό του κοινό και ανανέωσε το “ραντεβού” του μέσα από τον Alpha

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Το οριστικό αντίο μετά από οχτώ χρόνια πετυχημένης συνεργασίας με το ΡΙΚ, το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου είπε συγκινημένος ο Τάσος Τρύφωνος και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής  “Τετ-α-τετ”. 

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής του “Τετ-α-τετ” και του viral τηλεπαιχνιδιού του ΡΙΚ "Ο πιο αδύναμος κρίκος", έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media και αναδημοσίευσε το κλείσιμο της τελευταίας του εκπομπής στο τηλεοπτικό κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: "Ένας πολύ σημαντικός και δημιουργικός κύκλος για μένα έκλεισε απόψε με το τέλος της εκπομπής ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Μετά από 8 τηλεοπτικές σεζόν , με περίπου 240 καλεσμένους - σπουδαίες προσωπικότητες που είχαν κάτι σημαντικό να πουν , νιώθω «πλούσιος» που γνώρισα , συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω επίσης περήφανος που μετέφερα τις απόψεις , τις γνώσεις , την εμπειρία και την αλήθεια αυτών των προσωπικοτήτων στους Κύπριους τηλεθεατές μέσα από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Θερμές ευχαριστίες στις διευθύνσεις και τις διοικήσεις του ΡΙΚ από το 2012 μέχρι σήμερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις φετινές εκπομπές του #tetatet στο κανάλι του YouTube TET-A-TET ME TON TASO TRYFONOS STO RIK. Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ εκεί. Μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο χορηγό της εκπομπής RCB BANK και το @xenos.travel για την πολύτιμη βοήθεια του. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές που για 8 χρόνια τίμησαν με την προτίμηση τους και δυο τηλεοπτικά βραβεία το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Τα λέμε από Σεπτέμβριο στο καινούργιο μας τηλεοπτικό «σπίτι» , τον @alphatvcyprus".

 
 
 
View this post on Instagram

Ένας πολύ σημαντικός και δημιουργικός κύκλος για μένα έκλεισε απόψε με το τέλος της εκπομπής ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Μετά από 8 τηλεοπτικές σεζόν , με περίπου 240 καλεσμένους - σπουδαίες προσωπικότητες που είχαν κάτι σημαντικό να πουν , νιώθω «πλούσιος» που γνώρισα , συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω επίσης περήφανος που μετέφερα τις απόψεις , τις γνώσεις , την εμπειρία και την αλήθεια αυτών των προσωπικοτήτων στους Κύπριους τηλεθεατές μέσα από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Θερμές ευχαριστίες στις διευθύνσεις και τις διοικήσεις του ΡΙΚ από το 2012 μέχρι σήμερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις φετινές εκπομπές του #tetatet στο κανάλι του YouTube TET-A-TET ME TON TASO TRYFONOS STO RIK. Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ εκεί. Μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο χορηγό της εκπομπής RCB BANK και το @xenos.travel για την πολύτιμη βοήθεια του. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές που για 8 χρόνια τίμησαν με την προτίμηση τους και δυο τηλεοπτικά βραβεία το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Τα λέμε από Σεπτέμβριο στο καινούργιο μας τηλεοπτικό «σπίτι» , τον @alphatvcyprus . #thankyou #tv #cyprustv #rik #talkshow #presenter #tasostryfonos #tasostrifonos #closing #end #cyprus #tags #tagsforlikes #journalist #interviews

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) on


Να σημειώσουμε πως ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ, ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή με ένα tweet.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση