ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέα Νικολάου: Είχα μείνει άφωνη όταν βρέθηκα στην Κιβωτό του Κόσμου

Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε για τις καταγγελίες

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Σοκαρισμένη είναι η εθελόντρια και ακτιβίστρια Θέα Νικολάου από τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου. Η Θέα βρέθηκε καλεσμένη στην μεσημβρινή εκπομπή του ΟΜΕΓΑ Έλα να δεις και μίλησε στην Έλενα Θεοδώρου για την εμπειρία της όταν πριν δυόμισι χρόνια επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by thea nicolaou (@th.ea8438)

 «Ήθελα να πάω εκεί για να δω αν όντως ίσχυε μια τέτοια δομή μιας και ό, τι γνώριζε ήταν από δημοσιεύματα. Γέμισα μια σακούλα του Αη Βασίλη με καραμελίτσες και σοκολάτες και βρέθηκα εκεί. Μπαίνοντας στην Κιβωτό ένιωθα τόσο δέος και ευγνώμων που όταν αποχώρησα ένιωθα ότι επιτεύχθηκε ένας στόχος ζωής».

Η Θέα Νικολάου ανέφερε ότι είχε εντυπωσιαστεί με τα όσα είδε. «Γνώρισα πολύ κόσμο, ήμουν για ενάμιση ώρα εκεί είναι ένα κτίριο πέντε ορόφων και είχα μείνει έκπληκτη με το πόσο καλή δουλειά γινόταν».
Η ίδια ανέφερε ότι έμεινε άφωνη όταν βγήκαν στη δημοσιότητα τα δημοσιεύματα και οι καταγγελίες για την Κιβωτό. «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι σχεδόν τρία χρόνια μετά από την επίσκεψη μου στην Κιβωτό του Κόσμου να έβλεπα αυτά τα δημοσιεύματα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η άρνηση».

Δείτε το βίντεο:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση