ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάσος Τρύφωνος: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και δηλώνει «δεν θα νικηθεί ποτέ η ανθρωπινή βλακεία»

Το ξέσπασμά του για τα σχόλια σχετικά με τον Γιώργο Μαυρίδη

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σαββατοκύριακο Παρέα, μίλησε το περασμένο Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, ο Τάσος Τρύφωνος, περιγράφοντας την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Love FM 100.7, βρέθηκε θετικός πριν 10 περίπου μέρες και από τότε βρισκόταν σε καραντίνα αλλά, όπως είπε, πλέον είναι υγιής.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα, ενώ αντιμετώπισε τον ιό με βιταμίνες και απλά παυσίπονα.

«Έλεγα τώρα μέσα στον οργανισμό μου γίνεται ένας πόλεμος, πρέπει να του δώσω όπλα για τον αντιμετωπίσει. Με βιταμίνες, δύο φορές την ημέρα, και απλά παυσίπονα, άσχετα αν δεν νιώθεις κάτι», ανέφερε.

«Η πανδημία και ο ιός θα περάσουν, πιστεύω είμαστε στην αρχή του τέλους (...) δυστυχώς αυτό που δεν θα περάσει ποτέ είναι η ανθρώπινη βλακεία και η κακία. Έχω φρίξει πραγματικά με τα σχόλια που διάβαζα σε social media και σε ιστοσελίδες εφημερίδων κτλ, όπως πρόσφατα με την κατάσταση του Γιώργου Μαυρίδη. Ένας άνθρωπος συμπαθέστατος, φιλόζωος, ακτιβιστής. Έχει μιλήσει σε μία εκπομπή και λέει ότι είμαι άσχημα στο νοσοκομείο (...) Ποια ανάγκη σου εξυπηρετεί το να μπεις κάπου και να γράψεις... και να χύσεις χωλή και δηλητήριο για έναν άνθρωπο που υποφέρει», ανέφερε για τα σχόλια που διάβασε για τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τι είπαν για τον ίδιο.

 «Δυστυχώς είδα και για μένα κάποια σχόλια, αλλά εγώ ήμουνα καλά στο σπίτι μου (...) ο άλλος να είναι στο κρεβάτι του πόνου και να γράφεις αυτά... Το πιο αστείο με τη δική μου περίπτωση είναι ότι ένας συνάδελφος του χώρου είπε σε άλλους κοινούς συναδέλφους και φίλους “έλα μωρέ, τα έχει πάρει από τους Αμερικανούς ο Τρύφωνος για να πει ότι έχει κορωνοϊό” και το πίστευε», είπε.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο παρακάτω.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση