ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: Η Ελευθερία «καίει» τον Μάριο Πρίαμο

«Με έβαλε να μιλήσω στον Στάθη... Νιώθω, πως με χρησιμοποίησε..»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τον Μάριο Πρίαμο τα έβαλε η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού οι τηλεθεατές την είδαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star να τον «καίει» με την αποκάλυψη, που έκανε.

Συγκεκριμένα, η Κύπρια παίχτρια της Κόκκινης ομάδας και γνωστή τραγουδίστρια ξεσπάθωσε, κατηγορώντας τον, έμμεσα, πως εκείνος την έβαλε να μιλήσει στον Στάθη Σχίζα, τον οποίο είδαμε πριν λίγες ημέρες να αποχωρεί οικειοθελώς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου, που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος, ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα, να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι;» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα, που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί.. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει, γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά».

Στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου προχώρησε στις αποκαλύψεις λέγοντας: «Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω, πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, ''καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα'' μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση-ματ του Μάριου, γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση