ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέλιος Κουδουνάρης: «Όταν έλεγα ότι είμαι σχεδιαστής, μου έκλειναν το τηλέφωνο!»

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στον χώρο της μόδας και τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε

Καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (6/12) ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στον χώρο της μόδας, καθώς και στα φοιτητικά χρόνια που πέρασε στο Κιλκίς.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Στο Κιλκίς δούλευα βράδυ σε καφέ, σε εστιατόρια και σε μία τοπική εφημερίδα, όπου έγραφα τα κοσμικά της πόλης. Πέρασα πολύ όμορφα εκεί. Στην Αθήνα ήρθα το 2004 ως ασκούμενος στον Χριστόφορο Κοτέντο και σιγά-σιγά ξεκίνησα να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα στο σπίτι. Δοκίμαζα μοδίστρες, πέταγα ρούχα, που δεν ήταν καθόλου καλά φτιαγμένα. Μου πήρε έναν χρόνο για να βγάλω την πρώτη μου συλλογή, τη δειγμάτιζα σε καταστήματα για άλλον έναν χρόνο, γιατί κανείς δεν τα ήθελε. Το 2008 όταν έλεγα ότι είμαι Έλληνας σχεδιαστής, μου κλείναν το τηλέφωνο».

Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks'' πρόσθεσε: «Τότε υπήρχε ακόμα η αίσθηση ότι ο σχεδιαστής είναι σαν μόδιστρος, είχε περάσει η εικόνα από τις ελληνικές ταινίες ότι είναι μια καρικατούρα, ένας άνθρωπος πιο αλέγρος, που φτιάχνει ρούχα επάνω σου για να πας σε μία συγκεκριμένη περίσταση. Ήταν όλοι σνομπ, επικρατούσαν οι ξένοι οίκοι, ήταν πολύ δύσκολα. Φορτωνόμουν τα ρούχα αγκαλιά και πήγαινα σε καταστήματα χωρίς ραντεβού για να δειγματίσω τα ρούχα μου. Η πρώτη μου παραγγελία έγινε μετά από έναν χρόνο στην Κύπρο».

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε: «Μία μόνο φορά είχα πληγωθεί πάρα πολύ με τη συμπεριφορά ενός πελάτη, ο οποίος με κορόιδευε λίγο με τις παραγγελίες και τα λοιπά. Είχα ρίξει τα ρούχα στο πάτωμα του σπιτιού και τα πατούσα με μανία, έκλαιγα χωρίς αύριο. Αυτό κράτησε 10 λεπτά. Μετά τα σήκωσα, τα σιδέρωσα, τα κρέμασα και συνέχισα την πορεία μου».

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση