ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρούλα Γεωργιάδου: «Δεν είμαι πολιτικός, αλλά...»

Οι πρώτες δηλώσεις της νέας βουλευτίνας και πότε θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία

Τη διαβεβαίωση ότι θα εργαστεί για να ανατρέψει το κλίμα προς τους πολιτικούς έδωσε η Ρούλα Γεωργιάδου, η οποία καταλαμβάνει την έδρα του Κινήματος Αλληλεγγύη μετά την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη, με την ορκωμοσία να έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή.

Σε δηλώσεις της από την οικία της Προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένης Θεοχάρους, η κ. Γεωργιάδου ανέφερε ότι «μετά την παραίτηση του κ. Συλλούρη, ως πρώτη επιλαχούσα και με βάση την κειμένη νομοθεσία, αναλαμβάνω την κενωθείσα έδρα. Θα είμαι βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη και θα αναλώσω το άπαν των δυνάμεών μου για το καλό του λαού μας και για να ανατρέψω αυτό το πολιτικό κλίμα προς τους πολιτικούς».

«Όπως γνωρίζετε, δεν είμαι πολιτικός, άλλη είναι η δουλειά μου. Αλλά ευχαριστώ τη Δρ. Ελένη Θεοχάρους που το 2016 με εμπιστεύτηκε ως υποψήφια του Κινήματος Αλληλεγγύη. Και σήμερα της υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξια των προσδοκιών της και των αγώνων της», είπε, ενώ ανέφερε ότι «από αυτήν έμαθα να βοηθώ και να προσφέρω στον κόσμο».

Ρούλα Γεωργιάδου: Το προφητικό μήνυμα στο Instagram πέντε μέρες πριν

Από την πλευρά της η κ. Θεοχάρους καλωσόρισε την κ. Γεωργιάδου στην οικογένεια της Αλληλεγγύης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. Ευχήθηκε παράλληλα η κ. Γεωργιάδου «να εργαστεί με ζήλο, όπως μας έχει μάθει σε όλη της τη ζωή, με αυταπάρνηση, για να δικαιώσει όλους τους αγώνες που έχει κάνει μέχρι σήμερα για τον άρρωστο, για τον καρκινοπαθή, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τα δικαιώματα των γυναικών».

Ο βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας, ανέφερε ότι η ορκωμοσία θα γίνει αύριο, Παρασκευή, ενώ οι αποφάσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά, θα παρθούν στη σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, την Παρασκευή.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση