ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίσω στα γνωστά η Ramona Filip

Μας καλημερίζει από τον κήπο του σπιτιού της

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Επιστροφή στην πραγματικότητα για τη Ramona Filip.

Η γνωστή σχεδιάστρια επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά τις διακοπές της στην Αίγυπτο. Εκεί βρέθηκε με τις φίλες, αφήνοντας για λίγο πίσω το όμορφο νησί μας και τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η Ramona Filip χαλάρωσε και ξεκουράστηκε, ενώ αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τα stories που ανέβαζε συχνά-πυκνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της.

Στο ταξίδι αυτό είχε παρέα μόνο τις φίλες της, αφού ο σύζυγός της Χριστόφορος Τορναρίτης, μαζί με τα παιδιά τους, έμειναν στην Κύπρο. Οι όμορφες κυρίες απόλαυσαν στο έπακρον τις χλιδάτες διακοπές του, κάνοντας βόλτες στα παραδεισένια τοπία και μπάνιο στις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά.

Σήμερα η γνωστή σχεδιάστρια μας καλημέρισε από τον κήπο του σπιτίου, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο γνωστό ότι επέστρεψε στα γνωστά λημέρια. 

Υπενθυμίζεται ότι τέλος Μαρτίου η Ramona Filip είχε βρεθεί στο Ντουμπάι, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, χωρίς τα παιδιά τους, περνώντας ποιοτικό χρόνο μόνοι τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση