ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ορθούλα Παπαδάκου: Η διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας και η υγεία της σήμερα

'' Δεν ήθελα να γίνω μια γλάστρα, υπάρχουν πολλές''

Δέσποινα Άσπρου

Η Ορθούλα Παπαδάκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για την υγεία της και για τον λόγο που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Δεν έκανα τίποτα στην τηλεόραση γιατί δεν μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να γίνω μια γλάστρα, υπάρχουν πολλές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η ίδια αναφερόμενη στην κατάσταση υγείας της, αποκάλυψε πως σήμερα είναι καλά.  

«Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι το 2011, ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σχολιαστεί αν έχω βάλει 5-7 κιλά, θα έπρεπε να σχολιαστεί αν είμαι καλά. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο και μουδιάσματα, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πολύ καλά, έχω πολύ καλή ψυχολογία» εξομολογήθηκε.

«Έχω φτάσει 3 φορές κοντά στον γάμο. Την πρώτη φορά ήμουν 20 ετών, την δεύτερη 30 και την τρίτη κοντά στα 40. Το πήγαινα ανά δέκα χρόνια. Την τελευταία φορά εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ο σύντροφός μου δεν ήταν έτοιμος για αυτό. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί ο γάμος, είμαι 53, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά οπότε δεν μου λέει κάτι ο γάμος» σημείωσε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση