ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λουκάς Φουρλάς βραβεύτηκε!

«Πριν 3 χρόνια έδωσα μία υπόσχεση....»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ο Λουκάς Φουρλάς βραβεύτηκε ως ο «Ευρωβουλευτής της χρόνιας για τα θέματα Υγείας» από το Parliament Magazine.

Το βραβείο του απονεμήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 29 Ιουνίου και ο ίδιος έκανε γνωστό το γεγονός μέσω των social media, θέλοντας να εκφράσει τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, ο Λουκάς Φουρλάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν 3 χρόνια έδωσα μία υπόσχεση. Στον εαυτό μου αλλά και σε όσους χρειάζονταν βοήθεια και συμπαράσταση. Η χθεσινή βράβευση μου ως ευρωβουλευτής της χρονιάς στον τομέα της Υγείας, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω την προσπαθεία. Και θα συνεχίσω μέχρι τη στιγμή που ο παιδικός καρκίνος θα εξαφανιστεί. Για όσο, έστω και ένα παιδί υποφέρει θα είμαστε όλοι εκεί δίπλα του να μοιραζόμαστε τον πόνο και να στεκόμαστε στο πλευρό των γονιών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους ευρωβουλευτές που με ψήφισαν, αλλά και τον κόσμο και χάρισαν στην Κύπρο μας, μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ απο καρδιάς το περιοδικό "Parliament Magazine" για την χθεσινοβραδινή διοργάνωση της βράβευσης αλλά και την υπέροχη ομάδα των συναδέλφων μου στις Βρυξέλλες και την Κύπρο που αποτελούν τη δύναμη μου. Ευχαριστώ και τις δεκαδες των φίλων εθελοντών που μας στηρίζουν με τη ψυχή τους. Αφιερωμένο στους μικρούς μας αγγέλους.».

Ακολουθεί η σχετική ανα΄ρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loucas Fourlas (@loucas.fourlas)


Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που βραβεύεται Κύπριος ευρωβουλευτής από το Parliament Magazine.

Τον Λουκά Φουρλά συνέχαρησαν πολλοί, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση