ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου «αποκαλύπτει» για τον χωρισμό Βανδή - Νικολαΐδη

«Μου είχε πει ότι θα βγει η ανακοίνωση του χωρισμού. Ήταν πολύ δύσκολο»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Πάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έσκασε σα «βόμβα».

Οι δυό τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετρώντας 18 ολόκληρα χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει δυό υπέροχα παιδιά. Ωστόσο, οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τους έκαναν να απομακρυνθούν και τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους μάλλον δεν άργησαν να έρθουν.

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις εμφανίσεις της μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, στις Notes Live στην Κύπρο. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή ''Happy Day'', αναφερόμενος στις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, ενώ αποκάλυψε και πως γνώριζε για το χωρισμό της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και για την ανακοίνωση του χωρισμού τους. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περνάμε πάρα πολύ καλά με τη Δέσποινα Βανδή. Θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις στην Κύπρο τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη. Πάντα είμαι δίπλα στους φίλους μου στις δύσκολες στιγμές τους, αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι το ένστικτό μας και ο εαυτός μας. Και αυτό νομίζω κάνει η Δέσποινα τώρα. Και το χαίρομαι πολύ. 

Μου είχε πει ότι θα βγει η ανακοίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρετε η Δέσποινα Βανδή είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα και έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Όλος ο στενός της κύκλος, ήμασταν κοντά της αλλά και μακριά. Παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Είναι πολύ δυνατή, το μόνο που χρειάζεται αγάπη. Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια γάμου και όταν υπάρχουν παιδιά, πάντα δίνει στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή».

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση