ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Άρης γιορτάζει με Ρουβά, Τρύφωνος και Φιλιππίδου Θεοχάρους

Την Κυριακή η φιέστα των πρωταθλητών

Δέσποινα Άσπρου

Ο Άρης Λεμεσού πανηγυρίζει από την περασμένη Κυριακή την κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας στην ιστορία του και μαζί του, ο Τάσος Τρύφωνος και η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους που θα αναλάβουν την παρουσίαση της φιέστας για τον τίτλο και ο Σάκης Ρουβάς που θα απογειώσει τη διασκέδαση.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, η απονομή του τίτλου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 28 του Μάη στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν οι Πρωταθλητές στο Στάδιο «Αλφα Μέγα» στη Λεμεσό.

Η απονομή θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα ενώ τη χορηγό του Πρωταθλήματος Cyta θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χάρης Μίλλας.

Η φιέστα θα αρχίσει από τις 17:00 το απόγευμα ενώ η τελετή απονομής των μεταλλίων και του Πρωταθλήματος βάσει του προγράμματος, θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ, ενώ πέρα από τους Τάσο Τρύφωνος και Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους που θα βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης, θα δούμε ως κεντρικό πρόσωπο της διασκέδασης τον Σάκη Ρουβά, ενώ στην εκδήλωση θα είναι επίσης οι Danzel, Eva Simmons, Oceana και Queenie.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση