ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Αντώνης Κατσαρής πέρασε κακάσχημα με τον Λιγνάδη»

Κύπριος ηθοποιός ξέπιασε για όλα όσα ακούγονται

Στην εκπομπή του Σίγμα, Μεσημέρι και Κάτι, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 24 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός, Σταύρος Λούρας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Αφού καταδίκασε τα εν λόγω περιστατικά, ο ηθοποιός προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με μία παλιότερη συνεργασία που είχε ο εξίσου αγαπημένος ηθοποιός, Αντώνης Κατσαρής, με τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε μία παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

«Με τι καταθέσεις έρχονται εδώ και ποιοι άλλοι παραγκωνίζονται για να έρθουν αυτοί εδώ»

«Ο Αντώνης Κατσαρής οποίος συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, έχω ακούσει ότι πέρασε κακάσχημα. Ένας ηθοποιός με τόσες καταθέσεις και τόση προσφορά, πορεία... ο Αντώνης ο Κατσαρής. Δυστυχούσε ο άνθρωπος. Ποιος φέρνει αυτούς τους ανθρώπους εδώ μέσα;», είπε ο ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του στους υπευθύνους του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

«Ο κόσμος της Κύπρου παρακολουθούσε πριν από χρόνια που υπήρχαν άνθρωποι που διοικούσαν τον ΘΟΚ αριστοτεχνικά. Ο κόσμος της Κύπρου έβλεπε 3 ώρες και ένα τέταρτο παράσταση κάποτε, έβλεπε Μπρεχτ... τόσες ομορφιές... από συγγραφείς υπέροχους. Τι γυρεύουμε με Λιγνάδη, τι γυρεύουμε από ανθρώπους που ακούγονται πράγματα; Με τι καταθέσεις έρχονται εδώ και ποιοι άλλοι παραγκωνίζονται για να έρθουν αυτοί εδώ», κατέληξε.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση