ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο κέντρο της Λευκωσίας με blazer που δεν περιμέναμε

Δείτε την φωτογραφία που εντοπίσαμε

Παρακολουθώντας τις εμφανίσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ο πολιτικός αν και συνήθως επιλέγει διαχρονικά και κομψά κομμάτια, μερικές φορές κάνει την διαφορά και εμφανίζεται φορώντας ιδιαίτερα στυλιστικά στοιχεία. Αυτό έκανε και πρόσφατα, κατά την διάρκεια εμφάνισης που έκανε με την σύζυγό του σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Κάτω Διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας ο Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Χρύσανθος Φάκας.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην εικόνα που ακολουθεί, ο πολιτικός επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο blazer που φαίνεται να έχει χρυσές λεπτομέρειες και windowpane check και παρά το ότι δεν γνωρίζουμε αν η εικόνα προκύπτει λόγω του φωτισμού ή όντως έχει χρυσά στοιχεία, παραδεχόμαστε πως πρόκειται για μια δημιουργία που κάθε άλλο παρά αδιάφορη περνάει, με τον πολιτικό να την υποστηρίζει στυλιστικά. Το εν λόγω blazer το συνδύασε με απλό παντελόνι, ενώ την εμφάνισή του αναβάθμισε με ένα χρυσό μαντήλι στη τσέπη.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον πολιτικό με όμοια εμφάνιση. Η επιλογή ενός πολιτικού να φορέσει ένα μπεζ ή χρυσό blazer σε έξοδό του, μπορεί να έχει συμβολική σημασία καθώς το μπεζ και το χρυσό είναι χρώματα που συνδέονται με την εξουσία, την αξιοπρέπεια και την πολυτέλεια.  

Όμορφη ήταν και η στυλιστική επιλογή της συζύγου του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρίας Σελίπα. Η ίδια επέλεξε ένα ιδιαίτερο τοπ με γραμμές, στο οποίο πρόσθεσε ζώνη και ολοκλήρωσε το look της με ψάθινη crossbody τσάντα και λευκό παντελόνι.

Δείτε την εικόνα με τις εμφανίσεις τους, ενώ να σημειώσουμε πως στην φωτογραφία τους βλέπουμε με τον Χρύσανθο Φάκα και την Έλενα Θεοδούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση