ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ν. Χριστοδουλίδης: Η 17χρονη κόρη του μιλάει για πρώτη φορά για τον πατέρα της

Η Ιωάννα Χριστοδουλίδου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Παραδοση Κατ’ Οικον» εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε μία διαφορετική τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο υπουργός άφησε για λίγο τις εξελίξεις στην πολιτική και μαζί με φίλους του και την παρουσιάστρια της εκπομπής, Βασιλική Χατζηαδάμου, κλήθηκαν να κρατήσουν παρέα το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Κυριακής, 17 Ιανουαρίου.

Μία από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής ήταν το βίντεο που έστειλε η μεγάλη κόρη του 47χρονου, Ιωάννα Χριστοδουλίδου, η οποία φέτος θα πάει για σπουδές.

«Με τον πατέρα μου έχουμε αρκετά κοινά, εκτός από το εμφανισιακό. Έχουμε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, όπως η ιστορία για παράδειγμα. Μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να συζητούμε... κάποιες φορές με βοηθάει με πράγματα για το σχολείο. Του αρέσει πολύ η μουσική, στο αυτοκίνητο του αρέσει να τραγουδά παρόλο που προσωπικά δεν ακούω τα ίδια τραγούδια με εκείνον. Ο χρόνος περνάμε μαζί σίγουρα είναι πολύτιμος και θα έλεγα ως πατέρας είναι αυστηρός όταν πρέπει, αλλά είναι και κάπως πειραχτήρι. Γενικά, τον θαυμάζω πολύ και με εμπνέει! Είμαι ευγνώμων για τις παφήτικες ρίζες που μου έχει προσφέρει και ανυπομονώ να δω τι θα κάνει στο μέλλον. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ», είπε η Ιωάννα.

Ο υπουργός, μετά το τέλος του βίντεο, ανέφερε ότι η 17χρονη τον επηρεάζει πολύ στη δουλειά του, κάνοντας του ερωτήματα που αντικατοπτρίζουν τις ανησυχίες της νεολαίας.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση