ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρία Σελίπα & Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια κέρδισε τη μάχη του στυλ;

Τί επέλεξαν να φορέσουν οι δύο κυρίες στη συνάντηση τους

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής, 14 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Τον Αβέρωφ Νεοφύτου συνόδευσε στην Αθήνα η σύζυγός του, Μαρία Σελίπα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους υποδέχθηκε μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

 
(Instagram @mariaselipa)

H Μαρία Σελίπα για τη συνάντηση της με το πρωθυπουργικό ζεύγος επέλεξε ένα μπεζ πουκάμισο με print, το οποίο συνδύασε με μπλε παντελόνι, ενώ το look ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες και τσάντα Dolce & Gabbana Sicily σε μωβ χρώμα. Για πανωφόρι επέλεξε ένα λευκό παλτό.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη από την πλευρά της, για τη συνάντηση επέλεξε κάτι πιο χαλαρό, αφού φόρεσε ένα κοτλέ μπεζ παντελόνι, με γκρι πουλόβερ και blazer στο ίδιο χρώμα, ενώ για παπούτσια προτίμησε Loewe sneakers.


Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων


Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ μίλησαν μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τον Πρωθυπουργό να του εκφράζει τη στήριξή του.
 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση