ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Αίσχος και τρόμος! Στην αστυνομία κατευθείαν ο “πάτερ”»

Το μεγάλο ξέσπασμα της παρουσιάστριας για το viral βίντεο με τον πάτερ και τη βάφτιση στη Λεμεσό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το χθες το βίντεο που παρουσιάζει έναν πάτερ σε βάφτιση στη Λεμεσό να βουτάει το μωρό... σαν παιχνίδι. Το βίντεο κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του παιδιού, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «ο τρόπος του πάτερ ήταν απαίσιος και χάλασε την πιο όμορφη μέρα».

Το βίντεο, φυσικά, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες μηνύματα κατά της συμπεριφοράς του εν λόγω πάτερ.
Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία δεν δίστασε να πει τη γνώμη της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Από το πρωί ακούω αυτήν την είδηση από όλους! Από το πρωί προσπαθώ να αποφύγω να δω αυτό το βίντεο γιατί ξέρω πόσο θα με διαλύσει! Μόλις τώρα τελικά έπαιξε μπροστά στα μάτια μου ενώ έβλεπα ειδήσεις. Αίσχος! Αυτό μόνο έχω να πω! Φαντάζομαι τη μάνα που περίμενε να έρθει η μέρα της βάφτισης του γιου της για να νιώσει την ευλογία της Χριστιανοσύνης, για να βαφτίσει τον μονάκριβό της που εννέα μήνες περίμενε όσο τίποτε άλλο! Αίσχος!», έγραψε αρχικά.

«Εγώ θα άρπαζα το μωρό μου και θα χανόμουν», συνέχισε, «στην αστυνομία κατευθείαν ο “πάτερ” που υποτίθεται ότι φέρνει τον κόσμο κοντά στην εκκλησία. Αίσχος και τρόμος! Επικίνδυνος για όλους!

«Με έπιασε το στομάχι μου από το πρώτο λεπτό», κατέληξε.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση