ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κομψές και glamorous οι Κύπριες σοσιαλιτέ στον χλιδάτο γάμο της Άντιας και του Θεόδωρου

Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Παρίσι

Beautiful People team

Δεν είναι λίγοι που χαρακτηρίζουν τον γάμο της Άντιας Στυλιανού και του Θεόδωρου Μανιταρά ως τον "γάμο της χρονιάς" και βλέποντας τα παραμυθένια στιγμιότυπα από τον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι και στην συνέχεια, αυτά που τραβήχτηκαν την ώρα του πάρτι που έλαβε χώρα στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο Le Grand Hotel – InterContinental και πιο συγκεκριμένα, στο Οpera Ballroom του ξενοδοχείου, μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί! Επρόκειτο αναμφίβολα για έναν από τους λαμπερούς γάμους που είδαμε να πραγματοποιούν Κύπριοι τα τελευταία χρόνια.

Όπως είδαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, πολλά πρόσωπα από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού ταξίδεψαν στη Πόλη του Φωτός προκειμένου να βρίσκονται στο πλάι τους αυτή την τόσο σημαντική για εκείνους ημέρα. Ανάμεσά τους και αρκετά άτομα από τη κοσμική και επιχειρηματική ζωή του νησιού μας.

Βίβιαν Νικολαϊδου, Γιώτα Παπαδοπούλου, Τερέζα Ηλιάδου, Αγγέλω Δημητρίου, Λεία Τορναρίτη, Στάλω Διονυσίου, Έλσα Αναστασιάδη, Μελίνα Διονυσίου, Κάτια Θεοδότου, Στέλλα Ζαβρού, Μαρία Κυρατζή, Ελίνα Λεμή, Χριστιάνα Ρωτού, Δρ. Ηλιάνα Στρούθου, Γεωργία Λευκαρίτη ήταν ανέμεσα στα γνωστά πρόσωπα που είδαμε να δίνουν "το παρών" τους στον παραμυθένιο γάμο της Άντιας Στυλιανού και του Θεόδωρου Μανιταρά.

Δείτε στην συνέχεια τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

Για την περίσταση, η Γιώτα Παπαδοπούλου επέλεξε ένα μαυρόασπρο φόρεμα με λαμπερά στοιχεία και η Βίβιαν Νικολαϊδη ένα κομψό και αέρινο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση.

Με ένα μαύρο μάξι φόρεμα είδαμε την Αγγέλω Δημητρίου.


Με ένα υπέροχο Elie Saab φόρεμα εμφανίστηκε η Κάτια Θεόδοτου, με την συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή να την έχει κάνει και στον γάμο του γιου της.


Κομψή στο Παρίσι θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της περιγραφής της ενδυματολογικής επιλογής της Στέλλας Ζαβρού! Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω, η ίδια επένδυσε σε μια υπέροχη δημιουργία με κορσέ και φτερά στο κάτω μέρος.


Με ένα άκρως καλοκαιρινό off shoulder φόρεμα σε έντονο κίτρινο χρώμα είδαμε την Τερέζα Ηλιάδη.

Λαμπερές και σικάτες ήταν και οι Νόνη Κυπριανού και Έλσα Αναστασιάδη, με την πρώτη να επενδύει σε ένα υπέροχο Silver metallic Galvan London φόρεμα και την δεύτερη, σε ένα εντυπωσιακό ασημί  jumpsuit του Michael Kors.  

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση