ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλεόπας Κουλουμά: Το μήνυμα μετά την «έκρηξη» αγάπης - «Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς»

Το «ευχαριστώ» για τα μηνύματα που έλαβε μετά τη viral συνέντευξή του

Ήταν με σιγουριά το τηλεοπτικό γεγονός της περασμένης εβδομάδας. Ο Κλεόπας Κουλουμά μίλησε το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, στην εκπομπή 24 Ώρες και συγκίνησε όλη την Κύπρο, εξιστορώντας τα τραγικά γεγονότα που έζησε το 2014. Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας του και της αδελφής του από τον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ο 20χρονος επιζών, με δύναμη ψυχής, μίλησε για την οικογενειακή τραγωδία στον Στρόβολο που συντάραξε το παγκύπριο.

Μετά το τέλος της εκπομπής, ο 20χρονος θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο για την «έκρηξη» αγάπης, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.

«Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους εσάς για την τεράστια αγάπη που μου έχετε δείξει. Έχω πάρα πολλά μηνύματα από χθες και υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και τις 24 Ώρες για την ευκαιρία που μου έδωσαν και που με δέχτηκαν στην εκπομπή τους να μιλήσω ανοιχτά για τη θλιβερή ιστορία της ζωής μου, που όσο και αν με πλήγωσε, ένιωθα καθήκον μου να τη μοιραστώ μαζί σας γιατί με αυτό τον τρόπο ελπίζω να βοήθησα έστω και 1 ζωή και για μένα αυτό είναι άθλος», έγραψε αρχικά.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Κύπρο Μιχαηλίδη», συνέχισε, «αλλά και στους φίλους μου που αποκαλώ πλέον με μεγάλη χαρά οικογένεια μου, είναι το στήριγμα μου τόσο καιρό και τους αγαπώ. Νιώθω ευγνώμων για τους Ανθρώπους που έχω δίπλα μου»

«P.s: Πάντα να χαμογελάτε και να θυμάστε ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς ακόμα και αν πολλοί αδιαφορήσουν πάντα πάντα κάποιος θα βρίσκεται που θα είναι πρόθυμος να βοηθήσει», κατέληξε στο μήνυμά του που δημοσίευσε στο Facebook.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση