Beautiful People team
Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου η Κύπρια παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου και ο Τζώνη Καλημέρης, επιλέγοντας γνωστό bar restaurant της Αθήνας για να απολαύσουν τη βραδιά τους.
Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με φίλους, ενώ διασκέδασε με το live του Κύπριου καλλιτέχνη Σταύρου Κωνσταντίνου.
Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πόζαραν στον φακό, επιβεβαιώνοντας πως είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και η Κύπρια παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της στα social media, να του κρατά τρυφερά το χέρι.
Δείτε φωτογραφία:

Δείτε το βίντεο:
Η Ελπίδα Ιακωβίδου, που πλέον έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, είχε μιλήσει πρόσφατα στον Μιχάλη Σοφοκλέους και την εκπομπή Casa de Mikel του Ant1 Κύπρου, για τη νέα καθημερινότητα δίπλα στον Τζώνη Καλημέρη: «Η απόφαση ως απόφαση ήταν εύκολη άμα βρεις τον άνθρωπό σου. Από εκεί και πέρα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής… Ήταν κοινή απόφαση πως θα συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή στην Αθήνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.




























