
Beautiful People team
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους στην πρεμιέρα της κυπριακής εκπομπής, «Ήρθε και Έδεσε», το πρωί της Δευτέρας 1ης Σεπτεμβρίου.
Το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μυστήριο που έγινε στο Νυμφαίο, στις 19 Ιουλίου.
«Περάσαμε πολύ όμορφα, ήμουν αγχωμένη για να έρθουν όλοι οι φίλοι μας από Κύπρο στο Νυμφαίο, ήταν ένα τριήμερο γλέντι, το απολαύσαμε, έτσι όπως το είχαμε στο μυαλό μας. Αν με ρωτήσεις αν ήταν ο γάμος που ονειρεύτηκα θα σου πω πως δεν έχω ονειρευτεί γάμο, γιατί δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που ονειρεύονται. Αυτός ο γάμος ήταν ένα όνειρο και ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό», είπε αρχικά η Ελπίδα Ιακωβίδου.
Δείτε το βίντεο εδώ
Από την πλευρά του ο Τζώνη Καλημέρης, εξομολογήθηκε με χιουμοριστική διάθεση: «Εγώ έκανα το πιο μεγάλο μέρος της διαδικασίας, αδυνάτισα. Το Νυμφαίο είναι ένα μέρος που θα περάσουν πάρα πολύ καλά και γι’ αυτό και το επιλέξαμε. Περάσαμε πολύ ωραία».
«Γαμήλιο ταξίδι δεν πήγαμε, πήγαμε ταξίδι στην Πάρο. Περάσαμε πολύ όμορφα, χαλαρά, οικογενειακά», πρόσθεσε η Ελπίδα Ιακωβίδου.
Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στον γάμο, ο Τζώνη Καλημέρης αποκάλυψε πως το μόνο που θα μπορούσε να αναφέρει ως απρόοπτο, είναι το αρκετό κρύο που υπήρχε και έκανε τις κυρίες που βρέθηκαν στο γάμο να φοράνε ζακέτα.
Δείτε το βίντεο εδώ
- Καλημέρης– Ιακωβίδου: Ρομαντικό δείπνο για δύο πλάι στο κύμα
- Την μάτιασαν! Ελπίδα Ιακωβίδου: Τραυματίστηκε η παρουσιάστρια!
- Η Ελπίδα Ιακωβίδου κολάζει την Πάρο με το καυτό μαγιό της!
- Τζώνη Καλημέρης: Τρολάρει την Ελπίδα Ιακωβίδου στα social media
- Καλημέρης – Ιακωβίδου: Tα αδημοσίευτα καρέ από τον γάμο τους