ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τολμηρή εμφάνιση της Αννίτας Δημητρίου

Η Πρόεδρος της Βουλής υιοθέτησε μια από τις πιο τολμηρές τάσεις μόδας... και δεν ξέρουμε αν μάς άρεσε και τόσο

Ένα neon κίτρινο πουκάμισο αποτελεί μια τολμηρή και εντυπωσιακή επιλογή που μπορεί να δώσει μια ανανεωμένη πνοή στην γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ωστόσο, την εν λόγω στυλιστική επιλογή συνηθήσαμε να την βλέπουμε κυρίως από fashion girls σε street style εξόδους, συνδυάζοντάς τα λαμπερά πουκάμισά τους, συνήθως, με λευκά ή blue τζιν παντελόνια και sneakers.

Η Πρόεδρος της Βουλής, ωστόσο, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει τη διαφορά και να βάλει το εν λόγω πουκάμισο σε επίσημη εμφάνισή της, πετυχαίνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο στυλιστικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, η Αννίτα Δημητρίου σε διάσκεψη Τύπου για το μεταναστευτικό επένδυσε σε ένα neon κίτρινο πουκάμισο μαζί με μαύρο κουστούμι, με το χρώμα αυτό κάθε άλλο παρά αδιάφορο να περνάει.

Αν και θα λέγαμε πως η στυλιστική επιλογή της Προέδρου της Βουλής είναι ιδιαίτερα τολμηρή, δεν αποφασίσαμε αν μάς αρέσει... καθώς την έχουμε συνηθίσει με λευκά και μαύρα σύνολα, καθώς και με πιο ρομαντικές και γήινες αποχρώσεις. Φυσικά, παραδεχόμαστε πως υποστήριξε πολύ κομψά το bold αυτό trend.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της Προέδρου της Βουλής:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA