ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που η Γιολίτη φορτίζει το αυτοκίνητό της και άλλες 10 φωτό που μάς έδειξαν οι φίλες της

Τα στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν

H 20ή Μαΐου είναι μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες για την Έμιλυ Γιολίτη αφού γιορτάζει τα γενέθλιά της. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε να λαμβάνει δεκάδες όμορφα ευχητήρια μηνύματα.

Πέραν από τον σύντροφό της, Χρύσανθο Τσουρούλλη που μοιράστηκε ένα απόλυτα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο και την κόρη της, Ιόλη που δημοσίευσε ένα γλυκό κολάζ με τρεις φωτογραφίες από διάφορες χρονολογικές φάσεις της ζωής τους, και οι φίλες της Έμιλυς Γιολίτη φρόντισαν να στείλουν τις ευχές τους διαδικτυακά.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι φίλες της Έμιλυς ανήμερα των γενεθλίων της έχουν φαν διάθεση και λήφθηκαν, κυρίως, σε χαλαρές τους στιγμές. Ανάμεσά τους και ένα στιγμιότυπο όχι τόσο glamorous όπως τα υπόλοιπα! Σε αυτό την παρακολουθούμε να φορτίζει -στυλάτη όπως πάντα- το αυτοκίνητό της.

Δείτε πώς ευχήθηκαν στην επιχειρηματία οι φίλες της:

Η πολύ καλή της φίλη και γειτόνισσα, Κάτια Θεοδότου με χιουμοριστική διάθεση της ευχήθηκε χρόνια πολλά, ενώ σημείωσε πως είναι η απόλυτη διαφήμιση για πατατάκια - συγκεκριμένης εταιρείας.

Η επίσης πολύ καλή φίλη της Έμιλυς, Βίβιαν Νικολαΐδη της ευχήθηκε με μια εικόνα από το παρελθόν τονίζοντας πως είναι η παντοτινή της φίλη και το πόσο πολύ την αγαπάει.

Με μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την διάρκεια κάποιας απόδρασής τους, η Μαίρη Τορναρίτη έστειλε τις ευχές της.

Με δύο φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους, η Πάολα Νικολαΐδη ευχήθηκε στην Έμυ της για τα γενέθλιά της.

"Υγεία, ευτυχία και επιτυχία στην Εμ μου", έγραψε η Amna S. Bidewi και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο όπου βλέπουμε την ίδια μαζί με την Έμιλυ Γιολίτη να απολαμβάνουν το κρασί τους.

Ανάρτηση, φυσικά, έκανε και η Έστερ Σιακκά!

Μια φαν φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια της φίλης της, μοιράστηκε η Νικολέττα Ιωαννίδη.

"Cheers to many more of these" έγραψε στη κουμπάρα της η Μελίνα Διονυσσίου και δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία τις βλέπουμε να διασκεδάζουν.

"Χαρούμενα γενέθλια στην όμορφη φίλη μου, σ' αγαπώ" έγραψε η Άντρεα Γιορδαμλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση