ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι αντιγραφή...»

Το ''καρφί'' της Ραμόνας Βλαντή για τη νέα κριτή του GNTM

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά, που επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας, αλλά και στην Κύπρια κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή.

Αρχικά ανέφερε: «Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κ. Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού. Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά; Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους. Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία».

Ωστόσο, στη συνέχεια η Ραμόνα Βλαντή πέταξε το καρφί της για τη Σοφία Χατζηπαντελή λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρ»όνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική, όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο».

Τέλος από την κριτική της Ραμόνας δε ξέφυγε η Βίκυ Καγιά, αλλά ούτε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αφού όπως είπε: «Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δε φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something. Η Ισμήνη δε θα μου λείψει, δε θυμάμαι καν την ύπαρξή της».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση