ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σημαντική στιγμή της παράδοσης της επιταγής στο Charity Fashion Show

«Η ομορφιά και η μόδα να συναντούν την προσφορά».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/12) η φιλανθρωπική εκδήλωση «The Charity Fashion Show», με το ''Εύρηκα Μασσαλίας'' και το MUST να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια χρονιά.

Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό και στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, συμμετείχαν η boutique ELMA & FRED και οι Κύπριοι σχεδιαστές Andreas Zannetides, Charis Studio, The Ponytails και Theom Design.

Είκοσι μοντέλα και δέκα γνωστές Κύπριες περπάτησαν στη πασαρέλα για καλό σκοπό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, και συνεισφέροντας με τον δικό τους τρόπο στο show, αφού για κάθε μία από αυτές δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό το ποσό των €500.

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς ήταν η Φανή Παπαμιχαήλ και ο Τάσος Ευαγγέλου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του show, κάλεσαν στην σκηνή την Ειρήνη Χριστοφόρου, Lifestyle Content Director της SPP MEDIA, τη Νάτια Γάλλου Κύζη, Marketing Manager της ''Εύρηκα'' και τον Δρα Αργύρη Αργυρίου, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου, σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, για την παράδοση της επιταγής.

Δείτε τα στιγμιότυπα και βίντεο από την παράδοση της επιταγής:
 

Όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ευαγγέλου: «Είναι πολύ σημαντικό και όμορφο αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ. Η ομορφιά και η μόδα να συναντούν την προσφορά».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση