ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει: «Έχω χάσει αρκετά λεφτά...»

Η εξομολόγηση της Κύπριας τραγουδίστριας

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε η Κωνσταντίνα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την οικονομική κρίση της Κύπρου το 2013, αλλά και το πρόβλημα, που αντιμετώπισε με τη φωνή της.

Αρχικά, όσον ανέφερε για τα χρήματα, που κέρδισε όταν εργαζόταν στις «χρυσές εποχές της δισκογραφίας», η Κωνσταντίνα είπε: «Μέχρι σε ένα σημείο τα είχα καταφέρει, πάρα πολύ καλά. Απλά η Κύπρος ήρθε ακόμη μια φορά να μου δώσει μία και να μου πει ''κάτσε στην άκρη''. Η πρώτη ήταν με τον πόλεμο και με τα Κατεχόμενα, που πήραν τα μέρη και πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Έχω αγνοούμενο τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Η δεύτερη με το "κούρεμα" των καταθέσεων στην Κύπρο το 2013. Εμπιστευτήκαμε κάτι που δεν έπρεπε. Έχω χάσει αρκετά λεφτά ναι, τα οποία τα χρειαζόμουν. Ευελπιστώ ότι μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά το παλεύουμε με διάφορους τρόπους. Ήταν άδικο αυτό που έγινε και δεν ξέραμε ότι είχαμε βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Η Κύπρια τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Έγινα πιο δυνατή μέσα από αυτό. Μην ξεχνάμε πως ακούσαμε ότι πολύς κόσμος αυτοκτόνησε, ενώ αρκετοί που είχαν κάποιο δάνειο στην ίδια τράπεζα, συνέχισαν να το πληρώνουν. Είναι μια ανοιχτή πληγή όλο αυτό».

Τέλος, σχετικά με τα προβλήματα, που αντιμετώπισε με τη φωνή της η Κωνσταντίνα είπε: «Εννοείται. Την ταλαιπωρήσαμε τη φωνή μας, γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και τραγουδούσαμε είτε με πυρετό, είτε είχαμε σπάσει τα πλευρά μας. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και το πρώτο ήταν την πενταετία που ξεκίνησα να τραγουδάω, που ήμουν σε μικρή ηλικία. Εκείνη την περίοδο συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Πάριο στο μικρό Διογένη και το καλοκαίρι κάναμε περιοδείες και πήγαμε στην Κύπρο. Μετά εγώ έμεινα εκεί και τραγούδησα έναν μήνα σε ένα παραλιακό μαγαζί και από την πολλή υγρασία έπαθα πάχυνση στη φωνή. Ήταν μια πάθηση και μάλιστα έκανα τη δισκογραφία μου έχοντας αυτή την πάχυνση. Το 2004-2005 έκανα μια επέμβαση για πολύποδα στις χορδές μου. Ήταν πετυχημένη οπότε το ξεπέρασα. Το 2013 όταν έγινε το "κούρεμα" στις τράπεζες όμως έπαθα βύθιση της φωνής, λόγω ψυχολογικού. Δεν έβγαινε η φωνή μου όταν πήγαινα να μιλήσω. Έκανα όμως ασκήσεις με μια εξαιρετική γιατρό και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση