ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ινσταγκραμική λήψη της Μαρίας Σελίπα & τα χαμόγελα ευτυχίας του Αβέρωφ Νεοφύτου

Όμορφα και χαλαρά στο αγαπημένο χωριό του πολιτικού

Ιδιαίτερα γεμάτο, όμορφο και χαλαρό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τη Μαρία Σελίπα, αφού το ζευγάρι πραγματοποίησε απόδραση στο αγαπημένο χωριό του πολιτικού, την Αργάκα.

Για το γεγονός μάς ενημέρωσε το ίδιο το ζευγάρι μέσα από μερικές αναρτήσεις που μοιράστηκε στα κοινωνικά του δίκτυα, με την Μαρία Σελίπα μάλιστα να μοιράζεται και μια υπέροχη ινσταγραμική λήψη. Στην εν λόγω φωτογραφία, είδαμε την Μαρία Σελίπα να φωτογραφίζεται καθισμένη στο έδαφος, φορώντας ένα cropped λευκό παντελόνι μαζί με λευκό τοπ και denim jacket. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου, λευκά αθλητικά και ψάθινο καπέλο με μαύρο bow.

Ακολούθως, είδαμε και μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με φίλη του ζευγαριού, με τις δύο κυρίες να ποζάρουν ανάμεσα στις λεβάντες και να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Από το φωτογραφικό άλμπουμ της απόδρασης στο χωριό, δεν έλειπε και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος φωτογραφίθηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός μαζί με την σύζυγό του και την οικογενειακή τους φίλη, την ώρα που απόλαμβαναν το lunch τους με φόντο τους την φύση.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι διαθέτει το αγρόκτημα "Περικλής" στην περιοχή, με το όνομά του να προέρχεται από τον πατέρα του πολιτικού και τον γιο του.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση