ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Φιλίππα Καρσερά και η Γιώτα Παπαδοπούλου σε συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Η φωτογραφία των δύο κυριών.

Δέσποινα Άσπρου

Η Πρώτη Κυρία της Κύπρου βρέθηκε στην συναυλία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και του προγράμματος ΣymfoΠedia, και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την είδαμε να κάθεται δίπλα από την σύζυγο του Νικόλα Παπαδόπουλου, Γιώτα Παπαδοπούλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, και οι δυο κύριες ήταν ιδιαίτερα κομψές. Από πλευράς της η Φιλίππα Καρσερά επένδυσε σε ένα μαύρο μιντι φορεμα και η Γιώτα Παπαδοπούλου σε ένα ιδιαίτερο τοπ μαζί με μπεζ μίντι πλισέ φούστα

Η φωτογραφία των δυό τους, η οποία δημοσιεύτηκε από το Cyyso συνοδεύτηκε με τα ακόλουθα λόγια: "Μια βραδιά που μας γέμισε όλους περηφάνια, για τα νεαρά ταλέντα της χώρας μας!

Σε ένα κατάμεστο θέατρο και στην παρουσία της πρώτης κυρίας, κας Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κου Γιάννη Παναγιώτου, και άλλων επίτιμων καλεσμένων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου η συναυλία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και του προγράμματος ΣymphoΠedia.

Τη συναυλία πλαισίωσε, σε συνεργασία με το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, η καταξιωμένη βιολίστρια Elly Suh η οποία εμφανίστηκε ως σολίστ ερμηνεύοντας το «Καλοκαίρι» από τον πασίγνωστο κύκλο του Α. Βιβάλντι «Οι Τέσσερις Εποχές» και μαζί με τους μουσικούς της Σ.Ο.Ν.Κ. καταχειροκροτήθηκαν από το ακροατήριο. Στην ομιλία του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Σ.Ο.Ν.Κ. κάλεσε όλους να αφουγκραστούν και να υπηρετήσουν το Όνειρο αυτών των παιδιών. Τη συναυλία διάνθισε με αφήγηση η Μαρίνα Φιλιππίδου – Θεοχάρους".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση