ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έτοιμος να «σπάσει» τη σιωπή του

Θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταδίκη

Έτοιμος να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταδίκη, φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ''Πρωινό'' μίλησε on air ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγο καιρό μετά την πρωτόδικη απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με βάση την οποία ο γνωστός ηθοποιός καταδικάστηκε ομόφωνα σε 8 έτη κάθειρξης για δυο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα, με όσα είπε ο δικηγόρος του Πε΄τρου Φιλιππίδη, ο ίδιος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ναι, είναι μέσα στη σκέψη του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης και θα απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά, να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει μέσα από αυτή τη συνέντευξη με τον κόσμο και να μιλήσει για όλους και για όλα. Η συνέντευξη θα είναι τηλεοπτική».

Ακούγοντας τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας είπε με τη σειρά του: «Θέτω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν είμαι ο πρώτος, πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία συνέντευξη με τον Πέτρο».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Βίντεο: Zappit Videos

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Γιατί δεν μιλιούνται;

Γιατί δεν μιλιούνται;

Τζένη Μπαλατσινού: Εκτός από τη Μενεγάκη ούτε η Βανδή πάτησε το πόδι της στο γάμο της Αμαλίας
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Πώς αντέδρασε ο Λιάγκας - Bívτεo

Επικό σκηνικό στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας της έδωσε αυτοκίνητο κι εκείνη έβλεπε Φαίη Σκορδά – «Έλα… οικογένεια ήταν κι αυτό!»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η τηλεθέαση

Σε σoκ στον ΑΝΤ1

Τι νούμερα έκανε ο Λιάγκας στο Πρωινό όταν εμφανίστηκε η Αντωνά
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ δεν το γνώριζε κανείς, ποια είναι

Σε σoκ η Καινούργιου

Ρώτησε την καλεσμένη της για τον σύζυγό της και εκείνη αποκάλυψε πως χώρισε – Βίvτεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ