ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώτα Παπαδοπούλου: Η κομψή εμφάνισή της σε μουσείο

Η στυλιστική επιλογή που είναι ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από μια του ανάρτηση στο Instagram, ο Νικόλας Παπαδόπουλος γνωστοποίησε πως χθες, 10 Απριλίου, εκείνος και η σύζυγός του είχαν την ευκαιρία μαζί με άλλους να ξεναγηθούν στο Μουσείο Παραμυθιού στη Λευκωσία.

Κατά την διάρκεια της ξανάγησής τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα διαδραστικά και ιδιαίτερα, όπως ο πολιτικός είπε μέσω του ποστ του, ευρηματικά εκθέματα, πρωτότυπες ιδέες και παιχνίδια που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Για την πολύ όμορφη αυτή έξοδό τους, η Γιώτα Παπαδοπούλου επέλεξε μια πολύ κομψή εμφάνιση. Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην ανάρτηση που ακολουθεί, η σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου επένδυσε cropped λευκό τζιν παντελόνι μαζί με επίσης λευκό τοπ και blazer, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ιδιαίτερες γόβες.

Την ανάρτησή του, ο Νικόλας Παπαδόπουλος συνόδευσε με τα ακόλουθα λόγια: "Σήμερα βρεθήκαμε στο μαγικό, παραμυθένιο κόσμο που με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά έχουν διαμορφώσει οι άνθρωποι του Μουσείου Παραμυθιού, στη Λευκωσία.

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του @fairytalemuseum και είδαμε από κοντά τα διαδραστικά και ιδιαίτερα ευρηματικά εκθέματα, πρωτότυπες ιδέες και παιχνίδια που εντυπωσιάζουν μικρούς, αλλά και μεγάλους.Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια, με πολλά παιδικά χαμόγελα!".

Δείτε το σχετικό ποστ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA