ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί η κόρη του Ν. Χριστοδουλίδη τον στέλνει στον Φειδία;

Πώς αντιδρούν οι γυναίκες της ζωής του στον προεκλογικό

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη είχαν σήμερα το πρωί στο στούντιο του Lovefm 100.7 η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Τάσος Τρύφωνος. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης κλήθηκε να απαντήσει σε ενδιαφέροντα ερωτήματα, που είχαν να κάνουν και με το κυκλοφοριακό, ενώ ο Τάσος τον έπεισε να κάνει το τεστ των εκλογών που έγινε trend σε όλη τη χώρα.

Ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε για την οικογένεια του και τη σημαντική συμβολή της στον προεκλογικό του αγώνα. Ο Τάσος Τρύφωνος του μετέφερε τα σχόλια του κόσμου, λέγοντάς του, ότι έχειπολύ δυναμική παρουσία, υποβάλλοντάς του αμέσως μετά το ερώτημα κατά ποσό θα μπορούσε να κάνει αυτόν τον προεκλογικό αγώνα χωρίς τη στήριξη της συζύγου του. Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη: «Όχι φυσικά, δεν θα μου έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο. Η Φιλίππα ενθαρρύνει, αλλά ο δικός της ρόλος είναι καθοριστικός σε τούτη την εκστρατεία σε διάφορα επίπεδα. Δεν είναι μόνο το δημόσιο, που βλέπεις εσύ. Το μη δημόσιο είναι ακόμα πιο σημαντικό».

Στη συνέχεια μίλησε για τις κόρες του και για τη επιρροή που έχουν απάνω του, ειδικά αυτόν τον καιρό της προεκλογικής εκστρατείας. «Η Φοίβη λέει μου ''πάλι θα φύγεις από το σπίτι;''. Η αλήθεια είναι ότι τη βλέπω μόνο το πρωί και πειράζει με. Η Δέσποινα η τρίτη στη σειρά, η οποία είναι 13 χρονών με βλέπει στα σοσιαλ μιντια… ''ξέρεις πήαινε στον Φειδία, εν καλός έχει τόσα views''. Η δεύτερη, η Αικατερίνη, η οποία είναι του 2006 συμμετέχει στον προεκλογικό με τον δικό της τρόπο. Νευριάζει όταν βλέπει σχόλια και δεν είναι εύκολο να καταλάβει ότι είναι μέρος του προεκλογικού. Η Ιωάννα από μακριά που παρακολουθεί…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση