ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλίππα Καρσερά: Με την γοητευτική Πρώτη Κυρία της Ιταλίας στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Η συγκινητική ιστορία της Ιταλίδας που έγινε Πρώτη Κυρία

Δέσποινα Άσπρου

Στην Κύπρο έφτασε χθες, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα για διήμερη επίσημη επίσκεψη.

Ο μακροβιότερος Πρόεδρος στην ιστορία της Ιταλικής Δημοκρατίας, θα συνοδεύεται από εκπροσώπους της ιταλικής Κυβέρνησης και πολυμελή αντιπροσωπεία, ενώ μαζί του είναι και η κόρη του και Πρώτη Κυρία της Ιταλίας, Λάουρα Ματαρέλα.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που είδαμε από την επίσκεψη της Πρώτης Κυρίας της Ιταλίας στο νησί μας, ήταν και μερικές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης ξενάγηση που είχε από την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πιο κάτω, η 57χρονη κόρη του Σέρτζιο Ματαρέλα είναι ιδιαίτερα σικάτη και γοητευτική με την ίδια να επιλέγει για την πρώτη της μέρα στο νησί μας ένα μίντι φόρεμα με jacket στην ίδια απόχρωση. Εξίσου κομψή ήταν και η Φιλίππα Καρσερά, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ blazer, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι.

Ποια είναι η Λάουρα Ματαρέλα;
Με αφορμή την άφιξη της  Λάουρα Ματαρέλα στην Κύπρο, αξίζει να θυμίσουμε την συγκινητική ιστορία της. Η Λάουρα Ματαρέλα, 57 ετών, είναι το πρώτο παιδί και η μοναχοκόρη του Ιταλού Προέδρου, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από το 2015. Αν και συνήθως τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας αναλαμβάνει η σύζυγος του του αρχηγού του κράτους, στην Ιταλία τον έχει η κόρη του, καθώς η μητέρα της, Μαρίσα, πέθανε το 2012, τρία χρόνια δηλαδή πρωτού ο Ματαρέλα γίνει Πρόεδρος.

Να σημειώσουμε πως η Λάουρα είναι συνήθως το πρόσωπο που συνοδεύει τον Ιταλό πρόεδρο στα κρατικά του ταξίδια, ενώ η ίδια έχει παρευρεθεί ακόμη και σε συναντήσεις χωρίς τον πατέρα της με την ιδιότητά της ως «Σύντροφος» του Προέδρου της Ιταλίας (Companion of the President of Italy).

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Λάουρα Ματαρέλα είναι παντρεμένη με τον Κόσιμο Κομέλα και μαζί έχουν τρία παιδιά, ενώ το επάγγελμά της είναι δικηγόρος.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση