ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Famagusta»: Δε φαντάζεστε ποια ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων

Το συγκινητικό κομμάτι έχει τίτλο «Δεν Ξεχνώ»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα για την ολοκλήρωση της νέας σειράς ''Famagusta'', δημιουργοί της οποίας είναι το γνωστό πετυχημένο τρίδυμο, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό και πραγματοποιούνται σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο, με πρωταγωνιστές πετυχημένους ηθοποιούς, που έχουν διαγράψει πορεία στον χώρο της υποκριτικής. 

Διαβάστε επίσης:
Η φωτογραφία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στα γυρίσματα της σειράς «Famagusta»

Η σειρά αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα με τη νέα σεζόν και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα θίγει το θέμα των αγνοούμενων μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Βασίζεται σε αληθινές ιστορίες, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, για να δημιουργηθεί αυτή η σειρά, η οποία θα αποτελείται από 24 επεισόδια.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς θα ερμηνεύσει ένα σπουδαίο πρόσωπο, που με τη φωνή του έχει μαγέψει τον κόσμο και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Φαραντούρη! Η εμβληματική ερμηνεύτρια ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση των συντελεστών και δίνει τη φωνή της στο πρωτότυπο τραγούδι της σειράς. 
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Φαραντούρη αποδέχεται να δώσει τη φωνή της σε τραγούδι τίτλων μιας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς. Η ερμηνεύτρια μπήκε πριν από μερικές ημέρες στο στούντιο για να ηχογραφήσει το τραγούδι με τίτλο, «Δεν Ξεχνώ», σε σύνθεση Χρίστου Στυλιανού, ο οποίος υπογράφει τη μουσική του «Famagusta», και στίχους της Ελένης Ζιώγα, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση