ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λύγισε η Antigoni στην πρώτη πρόβα

Αυτό είναι το μίνι λευκό φόρεμα με πέρλες και δαντέλα που θα βάλει στη Eurovision

Beautiful People team

Το συναίσθημα της πρώτης φοράς πάνω στη σκηνή ενός διαγωνισμού όπως η Eurovision 2026 είναι αδύνατο να κρυφτεί. Για την Antigoni Buxton, η στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Wiener Stadthalle της Βιέννης για την πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου ήταν μια εμπειρία που την έφερε στα όρια των δακρύων.

Η τραγουδίστρια, φανερά φορτισμένη από τη χαρά της, δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της στιγμής.

Το ξέσπασμα μετά τη σκηνή

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του «Jalla», η Αντιγόνη μίλησε για την ένταση που ένιωσε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα φώτα, δηλώνοντας ευλογημένη για τη συμμετοχή της.

«Είμαι η Antigoni, εκπροσωπώ την Κύπρο και μόλις κατέβηκα από τη σκηνή μετά την πρώτη πρόβα. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Έπρεπε να σταματήσω τον εαυτό μου από το να κλαίω όλη την ώρα, βούρκωνα που σκεφτόμουν ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά. Σας το είπα ότι θα χορέψουμε στα τραπέζια. Νιώθω πολύ ευλογημένη».

Η σκηνική παρουσία και το λευκό σύνολο

Η εμφάνιση της Κυπριακής αποστολής βασίζεται σε μια έντονη αλληλεπίδραση με το σκηνικό. Στο κέντρο έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο τραπέζι, το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς για την Αντιγόνη και τις τέσσερις χορεύτριες που την πλαισιώνουν. Το στήσιμο είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε να δημιουργεί την αίσθηση μιας μεγάλης γιορτής, με την ομάδα να καλεί το κοινό να γίνει μέρος αυτής της ατμόσφαιρας.

Όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, η Antigoni Buxton επέλεξε ένα λευκό σύνολο με άνοιγμα στην κοιλιά, το οποίο είναι καλυμμένο με στρας, δίνοντας λάμψη κάτω από τους προβολείς της Βιέννης.

Η συνέχεια για την Κύπρο

Η προετοιμασία για τον 70ό διαγωνισμό συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8 Μαΐου, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στις γωνίες λήψης και τον φωτισμό, λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (eurovision)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews  |  Antigoni  |  Eurovision 2026

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης με τη χρήση AI

Η οργή της Βίσση

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης με τη χρήση AI-“Δεν είμαι εγώ αυτή”
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Η συγκινητική στιγμή με τον μπαμπά της

«Όι να κλαίεις»

Το συγκινητικό στιγμιότυπο με τον πατέρα της λίγο πριν την παραδώσει νύφη
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ