ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτευμένος ξανά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Η τραγουδίστρια που τον έκανε να ξεπεράσει τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει χωρίσει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό να είναι σε μια εξαιρετική περίοδο της ζωής του εσχάτως, με τις επιτυχίες του να συνεχίζονται στα επαγγελματικά.

Ο ίδιος, όμως, έχει έχει γυρίσει σελίδα πλέον στην προσωπική του ζωή και είναι καλύτερα από ποτέ. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με το Down Town, ο Χατζηγιάννης, που αναφέρθηκε στους λόγους του αποχωρισμού με την παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα κάνει «στενή παρέα» με μία τραγουδίστρια 30 ετών, η οποία εμφανίζεται σε καλοκαιρινό σχήμα της παραλιακής.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία της με την επιχείρηση, θα ακολουθήσει τον Μιχάλη στη θερινή περιοδεία, που θα κάνει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του αγαπημένου καλλιτέχνη έχουν διαλέξει να μην τοποθετηθούν και να διατηρήσουν, όπως κι εκείνος, χαμηλό προφίλ, αλλά είναι σίγουρο πως ο Χατζηγιάννης είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο ειδύλλιο και ίσως μάθουμε σύντομα... ποια είναι η τυχερή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση