ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικό τρολάρισμα σε Ν. Χριστοδουλίδη - Α. Νεοφύτου

Οι μιμήσεις του Μιχάλη Σοφοκλέους που έγιναν viral

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ένα απολαυστικό στιγμιότυπο για τις Προεδρικές εκλογές παρουσίασε ο Μιχάλης Σοφοκλέους στη σατιρική εκπομπή ''Casa de Mikel'' το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής γνωστός για το χιούμορ και τις ευφάνταστες ατάκες του, σκέφτηκε να βάλει τους δύο υποψήφιους για την Προεδρία της Δημηκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη να συνομιλούν σε zoom meeting με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. «Νίκος Αναστασιάδης» και «Αβέρωφ Νεοφύτου» προσπαθούν με τεχνάσματα και δωροδοκίες να πείσουν τον «Νίκο Χριστοδουλίδη» ν’ αλλάξει γνώμη και να παραχωρήσει ουσιαστικά την Προεδρία της Δημοκρατίας στον Αβέρωφ.

«Μην κατέβεις Πρόεδρος, αγάπη μου. Τώρα είναι το γυρί του Αβέρωφ για το προεδριλίκι και την επόμενη φορά βγάζουμέ σε έσενα και να ξέρεις ότι ο Φούλης μας για το χατίρι σου, υποχώρησε και δέκτηκε να βγει Πρόεδρος μόνο μία θητεία» του λέει ο «Νίκος Αναστασιάδης» με τον Αβέρωφ ν' απαντά: «Αβέρωφ μόνο για μια θητεία και μετά θα πάω στο μαντρί μου ν' αναγιώνω τσούρες και κουέλες».

Ο «Πρόεδρος» μάλιστα επιμένει να ζητά από τον «Νίκο Χριστοδουλίδη» να παραχωρήσει στον «Αβέρωφ» την προεδρία και σαν αντάλλαγμα να τον πάρει για ποτά.

Ο «Νίκος Χριστοδουλίδης» παίρνει τον λόγο και αρνείται, δίνοντας τα δικά του επιχειρήματα: «Θα σας μιλήσω ξεκάθαρα. Δεν πρόκειται, να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου. Εγώ ουσιαστικά δε θέλω, να κατέβω για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δε θέλω αξιώματα και καρέκλες, όμως επιτρέψετε μου να σας πω μια λεπτομέρεια. Με πιέζει αφόρητα ο κυπριακός λαός, ο παφιακός λαός, οι κόρες μου, η Φιλίππα σκίζει πανιά. Δεν μπορώ να πάω κόντρα στην απαίτηση του λαού..».

Ο «Αβέρωφ» του τάζει, να αποχωρήσει και να τον κάνει Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ενώ του λέει πως αν αποδεχθεί, να του παραχωρήσει τη θέση, θα αλλάξει και το όνομα του αεροδρομίου Πάφου σε Χριστοδουλίδιο. «Δεν γίνεται θα με βγάλει έξω η Φιλίππα. Δεν γίνετα, αποχωρώ από το μιτιγκ» απαντά ο «Νίκος Χριστοδουλίδης».

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από την εκμπομπή:

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση