ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εικόνες και βίντεο από την αριστοκρατική δεξίωση του γάμου των Θεοδότου - Μισιρλή

Σαν παλάτι έμοιαζε ο χώρος που επέλεξε το ζευγάρι για την δεξίωση του γάμου του, ενώ η διακόσμηση παρέπεμπε σε άλλο αιώνα.

Δέσποινα Άσπρου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην οικογένεια Θεοδότου, αφού ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδότου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Έλις Μισιρλή σε έναν τριήμερο γάμο στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Λίμνη Κόμο, που τα είχε όλα! Λάμψη, χλιδή, παραμυθένιο σκηνικό και φυσικά, λαμπερούς καλεσμένους.

Και ενώ στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες αρκετά στιγμιότυπα με το ζευγάρι στους δρόμους της πόλης και την ώρα του μυστηρίου με την ονειρική θέα της λίμνης, ελάχιστες εικόνες έχουν διαρρεύσει από το εσωτερικό του χώρου και την ώρα της δεξίωσης.

Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε μερικά στιγμιότυπα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι εξίσου εντυπωσιακά! Ψηλά κεριά και λουλούδια στις αποχρώσεις του λευκού, του ροζ και του γαλάζιου ήταν τα επικρατέστερα στοιχεία της διακόσμησης των τραπεζιών, ενώ τα αριστοκρατικά σούπλα και μαχαιροπίρουνα παρέπεμπαν στο μακρινό ένδοξο παρελθόν, ενώ η όλη εικόνα έμοιαζε βγαλμένη σε παλάτι.

Πέραν από τα πιο πάνω, στον χώρο δέσποζε και μια μεγάλη αψίδα με λουλούδια, που έκανε τον χώρο απόλυτα ρομαντικό και παραμυθένιο. Την διακόσμηση του χώρου ανέλαβε η εταιρεία Fresh events και το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση