ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έβγαλε τη ζώνη του, έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του..»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση on air του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκαν την Πέμπτη (8/12) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Ο γνωστός Κύπριος θεατρικός παραγωγός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σεξουαλικά στο παρελθόν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εγώ είχα πάει ως νέο παιδί 19 ετών, είχα έρθει στην Αθήνα από την Κύπρο γεμάτος όνειρα, αυτά είναι τα θηράματα των ανθρώπων αυτών, τα παιδιά με όνειρα… έχουν πλήρη γνώση για το πως να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους απέναντι στο θήραμά τους. Συνήθως η ερώτηση που γίνεται και που έγινε και σε εμένα ήταν, “μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα”. Εγώ έλεγα ότι “θέλω να γίνω σαν τον Πάριο και τη Μαρινέλα”, αυτή ήταν η ατάκα μου… Ήμουν αρκετά έξυπνος να καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε αυτό το ραντεβού. Στα επόμενα λεπτά, όλο αυτό που ακολούθησε…

Τον είδα ξαφνικά να γέρνει την καρέκλα του πίσω, να βάζει τα πόδια του πάνω στο γραφείο, να αρχίζει να χαϊδεύεται σε σημεία που δε μπορώ να πω το όνομά τους, να φτιάχνεται με όλο αυτό που γίνεται… Με έκανε πραγματικά να αισθανθώ ότι κινδυνεύω.

Έχω τύψεις και νιώθω ενοχές που δεν άκουσα κατευθείαν το ένστικτό μου να σηκωθώ να φύγω. Έπαθα σοκ. Από το σοκ που έπαθα, έκανα το λάθος να κάτσω παραπάνω σε αυτό το ραντεβού. Και λίγα δευτερόλεπτα-λεπτά μετά, βρέθηκα αντιμέτωπος με έναν άνθρωπο που σηκώθηκε, έκανε το γύρο του γραφείου, βρέθηκε μπροστά μου, έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την έβαλε σε μια θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου..

Αυτό ήταν το περιστατικό και εκείνη τη στιγμή χτυπήσαν οι καμπάνες. Τον έσπρωξα με όση δύναμη είχα, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, αλλά ευτυχώς είχε το κλειδί πάνω. Σας τα λέω μετά από τόσο καιρό, γιατί αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται».

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομα αυτού του ανθρώπου έστω και σήμερα, μιας και όπως είπε, ο ίδιος με τη σύζυγό του, Ιλάειρα έχουν έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.. 

«Έχω έρθει αποφασισμένος σήμερα να το πω. Δε θα πω το όνομα αυτού του ανθρώπου, γιατί δε μπορώ να το πω. Και δε μπορώ να το πω γιατί τον τελευταίο καιρό με την Ιλάειρα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πάρα πολύ δύσκολα πράγματα, που δεν μπορούμε να τα πούμε. Προσπαθούμε να προστατευτούμε, όπως μπορούμε, γιατί ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, που βρισκόμαστε.

Τον τελευταίο καιρό, μάς έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δυο φορές. Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού, που δεν είπα το όνομα και ούτε θα το πω, αναβάλλονται και οι δουλειές που είχα ετοιμάσει να κάνω. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει μέχρι και σήμερα και είναι ισχυρός. Όπου και να έχω προσπαθήσει να καλυφθώ τον βρίσκω μπροστά μου..

Όσοι άνθρωποι μου έστειλαν και μου είπαν ότι μάλλον μιλάω γι’ αυτόν και έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, όταν τους είπα ότι έκλεισα ραντεβού στον δικηγόρο μου, φοβούνται να έρθουν να κάνουν επίσημη καταγγελία. Είμαι μόνο εγώ και άλλο ένα παιδί που θέλουμε να καταθέσουμε επίσημα… Ένας Μαυρίκιος δε φέρνει την άνοιξη. Από το δικό μου περιστατικό έχουν περάσει 13 χρόνια και δε μπορώ να το βασίσω κάπου. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο, τόσα χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι».

 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 Βίντεο: Καθαρή Δύναμη

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση