ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτρης Δερματάς: Η αδερφή του αποκαλύπτει πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα

Τα αναπάντητα ερωτήματα της Αφροδίτης Δερματά

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από την Τετάρτη 17 Απριλίου, ο Δημήτρης Δερματάς μετά από τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη. Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η αδερφή του και γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Δερματά, αποκαλύπτει μέσα από το blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα must, λεπτομέρειες για το τροχαίο, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό και ανάμεσα σε άλλα, εκφράζει τα δικά της ερωτήματα.

Συγκεκριμένα και ανάμεσα σε άλλα, η Αφροδίτη Δερματά αποκαλύπτει: "Ο Δημήτρης τράκαρε στην Γεωργίου Γρίβα Διγενή, όταν ένα ηλεκτρικό πατίνι το οποίο οδηγούσε μια Φιλιππινέζα του έκλεισε τον δρόμο. Η κοπέλα πήγε να περάσει από την δεξιά λωρίδα στην αριστερή χωρίς καν να ελέγξει αν έρχεται κάποιος. Δεν είχε ιδέα από κανόνες οδικής συμπεριφοράς, εντούτοις οδηγούσε ένα πατίνι σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας. Ο Δημήτρης σύρθηκε στην άσφαλτό, έσπασε κνήμη και περόνη, έσκισε τα ρούχα του και διέλυσε την μηχανή του. Αποφύγαμε τα χειρότερα χάρη κάποιων Πακιστανών που περνούσαν εκείνη την ώρα και τον μετάφεραν στην άκρη. Βρισκόταν σε κύριο δρόμο και άνετα θα μπορούσε να περάσει από πάνω του κάποιο διερχόμενο όχημα. Η Φιλιππινέζα και το πατίνι δεν έπαθαν απολύτως τίποτα, πήγε πάνω από τον Δημήτρη που ήταν ημιλιπόθυμος και του είπε απλά ένα λυπημένο σχεδόν ναζιάρικο «σόρυυυ». Έλειπε και ένα "ουπς" να τοποθετηθεί μπροστά από το σόρυ για να ευτελίσει εντελώς το ατύχημα.

Ο Δημήτρης αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μετά από τέσσερις ώρες χειρουργείο τοποθετήθηκαν στο πόδι του λάμα και καρφιά και αναμένει να γίνει και η πλαστική σε κάποιο σημείο όπου το δέρμα έμεινε στην άσφαλτο αφήνοντας του μια ανοιχτή επίπονη πληγή".

Σε άλλο σημείο, εκφράζει δημόσια τα αναπάντητα ερωτήματά της, μερικά εκ των οποίων είναι τα ακόλουθα:  "Ποιος θα πληρώσει το καινούργιο του μηχανάκι του αδερφού μου που καταστράφηκε και ποιος θα πληρώνει δόσεις για ένα όχημα διαλυμένο;" και "Ποιος θα του ζητήσει ένας ειλικρινές επίσημο συγγνώμη για το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ανενόχλητη μια γυναίκα που δεν έχει ιδέα από κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς, στην μέση της κεντρική λεωφόρου, την ώρα τα βανάκια της τροχαίας την «στήνουν» στους ανύποπτους οδηγούς που οδηγούν με 65 χιλιόμετρα αντί για 50".

Διαβάστε ολόκληρο το κειμένο της, στο must

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση