ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε την Πρόεδρο της Βουλής πιο κομψή από ποτέ στις κάλπες

Ακολούθησε την τάση της εκλογικής περιόδου που υιοθετούν πολλές κομψές κυρίες.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου, μαγνήτισε τα βλέμματα την Κυριακή 9 Ιουνίου, όταν εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο του Δημοτικού Σχολείου Τρούλλων για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Για την περίσταση, επέλεξε ένα εντυπωσιακό total white σύνολο, ακολουθώντας την τάση της εκλογικής περιόδου που υιοθετούν πολλές κομψές κυρίες.

Το λευκό σύνολο της κας Δημητρίου περιλάμβανε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και μια κομψή ζακέτα με καθαρές γραμμές, ολοκληρωμένα με μια φούστα σε Α γραμμή. Το λευκό χρώμα, σύμβολο καθαρότητας και ελπίδας, έδωσε μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στην εμφάνισή της, τονίζοντας την κομψότητα και την διαχρονικότητα της επιλογής της.

Μετά την ψήφο της, η κα Δημητρίου δήλωσε, «Σας ευχαριστώ καταρχάς όλους που είστε εδώ, στο χωριό μου. Χαίρομαι ιδιαιτέρως. Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια μέρα δημοκρατίας. Είναι μια μέρα που οι πολίτες θα εκφράσουν μέσω της ψήφου τους τη δημοκρατική τους βούληση. Καλή ψήφο σε όλους, καλές αντοχές. Θα τα πούμε το απόγευμα».

Η εμφάνισή της κας Δημητρίου, πέρα από το πολιτικό μήνυμα, απέπνεε στυλ και φινέτσα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποδεικνύοντας πως η μόδα μπορεί να συμβαδίζει με την πολιτική. Να τονίσουμε ότι, η μονοχρωματική τάση έχει κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas παντού, προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία στη μόδα. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση