ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Chic στα κόκκινα η Αγγέλω Δημητρίου

Η στυλιστική επιλογή που έκανε η Κύπρια σοσιαλιτέ για βραδινή της έξοδο

Beautiful People team

Το κόκκινο κοστούμι αποτελεί μια τολμηρή και άκρως κομψή στυλιστική επιλογή για το φθινόπωρο, με την επιλογή αυτή να αποπνέει εγγυημένα αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το γεγονός αποδείχθηκε και από την πρόσφατη εμφάνιση της Αγγέλως Δημητρίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πιο κάτω, η Κύπρια σοσιαλιτέ επέλεξε να φορέσει σε έξοδό της ένα μοντέρνο κόκκινο κουστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα και επίσης μαύρα πέδιλα. 

Την ανάρτησή της συνόδευσε με μερικά λόγια της Audrey Herburn. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Υπάρχει μια κόκκινη απόχρωση για κάθε γυναίκα".

Με αφορμή την εμφάνισή της, αξίζει να σημειώσουμε πως ένα κόκκινο κουστούμι είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για την γκαρνταρόμπα της. Οι λόγοι; Πολλοί. Πρώτα απ' όλα, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που συμβολίζει τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και το πάθος, κάνοντάς το μια εντυπωσιακή επιλογή για όποια θέλει να ξεχωρίζει. Την ίδια στιγμή, ένα κόκκινο κοστούμι μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει ένα σύνολο από απλό σε δυναμικό, προσθέτοντας μια έντονη νότα πολυτέλειας, ενώ με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ