ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόψε τα «Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards»!

Όλα έτοιμα για την 22ή απονομή

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες ώρες απομένουν για τη λαμπερή βραδιά των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards και είναι όλα έτοιμα, με το μαύρο χαλί να είναι έτοιμο και να περιμένει τους εκλεκτούς καλεσμένους της απονομής.

O μακροβιότερος θεσμός βραβεύσης της Κύπρου και ο οποίος από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων επιστρέφει για 22ή χρονιά και βραβεύει τους επιφανείς και πρωτοπόρους άντρες που διακρίθηκαν για τα επιτεύγματά τους. 

Η φετινή τελετή, η οποία αναμένεται να είναι λαμπερή και γεμάτη συγκινίσεις ως συνήθως, θα λάβει χώρα απόψε, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο The Royal Hall στη Λευκωσία, ενώ η επιτυχία της είναι δεδομένη αφού όπως κα΄θε φορά, έτσι και φέτος, το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» βρήκαν σημαντικούς συνοδοιπόρους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν μία τελετή αντάξια των ανδρών που θα βραβεύσουν. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, αναλαμβάνει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία όπως πάντα είναι έτοιμη να ενθουσίασει με τις επιτυχίες της όσους έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην τελετή απονομής.

Σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές των Βραβείων είναι οι: Τράπεζα Κύπρου, Johnnie Walker,   BMW - Xαρ. Πηλακούτας, Cara, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte, Phil.Andreou MSJacovides.

Αξίζει να προσθέσουμε πως οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση