ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίγες ώρες πριν τα βραβεία Τράπεζα Κύπρου Man of the Year είναι όλα έτοιμα

Οι πρώτες φωτογραφίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μακροβιότερο θεσμό βραβεύσεων έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες.  Λίγες ώρες μόλις πριν από την 22ή απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year awards τα οποία θα διεξαχθούν στο The Royal Hall στη Λευκωσία και που έχουν σκοπό να τιμήσουν όλους εκείνους τους Κύπριους που με την επιμονή τους έκαναν περήφανη τη χώρα με τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις αξίες και το ήθος τους είναι όλα έτοιμα.

Φέτος το χαλί των βραβείων δεν θα είναι κόκκινο αλλά μαύρο δίνοντας περισσότερη έμφαση στο φόντο μπροστά από το οποίο θα ποζάρουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς.

Το backdrop του μαύρου χαλιού έχει το εμβληματικό σήμα των Man Of The Year Awards το οποίο φωτίζετε με κρυφό φωτισμό, έχοντας ένα ιδιαίτερο metallic rose gold χρώμα.

Δείτε πιο κάτω κάποια από τα στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες:

Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος εδώ και 22 χρόνια αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων. Οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση