ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Το σχόλιο για το αγαπημένο της εστιατόριο στη Κύπρο

Η Πρόεδρος της Βουλής αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την πείθει να πάει για δεύτερη φορά σε ένα εστιατόριο και όχι μόνο

Δέσποινα Άσπρου

"Το παρών" της στην τελετή ανάδειξης «WiZ 50 BEST Restaurants» που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, με την ίδια μάλιστα να απονέμει το πρώτο βραβείο της εκδήλωσης στο  L’ Atelier Robouchon, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Κληθείσα να μιλήσει για την λαμπερή γιορτή της γαστρονομία στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, η Πρόεδρος της Βουλής ανάμεσα σε άλλα, τόνισε: "Χαίρομαι γι' αυτόν τον θεσμό απόψε. Να στηρίξουμε την ποιοτική γαστρονομία, παράλληλα όμως και την ανάδειξη γαστρονομικών επιλογών για την Κύπρο μας, την παράδοσή μας, και πέραν αυτού -αν θέλετε- τους ανθρώπους που υπηρετούν αυτόν τον τομέα. Να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο...".

Ακολούθως, ερωτηθείς να μάς αποκαλύψει ποιο είναι το αγαπημένο της εστιατόριο στο νησί μας και τι είναι αυτό που την πείθει να πάει ξανά σε ένα εστιατόριο, η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε: Το φαγητό, η ποιότητα φαγητού, ο χώρος και η συμπεριφορά των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί, είναι πολύ σημαντικό και αυτό νομίζω είναι σημαντικό για κάθε επιλογή. Είναι αναλόγως ορέξεως- κάθε φορά, οφείλω να πω, έχω ιδιαίτερα αγαπημένους προορισμούς, αναλόγως κάθε φορά τι έχουμε όρεξη και τι θέλουμε να φάμε".

Και κάπου εδώ, να αναφέρουμε ότι η βραδιά είχε μόνο νικητές αφού η επιλογή των 50 καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου είναι αποτέλεσμα σκληρού και υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα από 1834 χώρων εστίασης που είναι καταχωρημένοι στον κορυφαίο οδηγό WiZ GUIDE.

Κορυφαίο των κορυφαίων αναδείχθηκε το L’atelier Robuchon το οποίο απέσπασε τις υψηλότερες βαθμολογίες των κριτών τόσο σε γευστικό αποτέλεσμα, όσο και στην σχέση αξίας – τιμής, ενώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη την λίστα εδώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Χορηγοί των Wiz Guide 50 Best Restaurants

Τράπεζα Κύπρου

Acqua Panna

S.Pellegrino

Κρασί Παπαγιαννάκος

Petrolina

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA