ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Φυλακτού: Η on air αμηχανία του ένα μήνα πριν την αποκάλυψή για Λιγνάδη

Όσα είπε στην Ελπίδα Ιακωβίδου στις 5 Φεβρουαρίου

Ένα μήνα περίπου πριν αποκαλύψει όσα κατέθεσε στην Αστυνομία Κύπρου, δηλαδή για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και τον ρόλο του Δημήτρη Λιγνάδη, στη Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Ανδρέας Φυλακτού είχε δώσει μερικές λεπτομέρειες στην Ελπίδα Ιακωβίδου και στην εκπομπή Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα.

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, και αιφνιδίασε την παρουσιάστρια με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει με φανερή αμηχανία ότι δέχτηκε σεξουαλική και λεκτική παρενόχληση, αλλά δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Νιώθω ότι δεν θέλω ακόμα να το συζητήσω. Είναι πολύ μεγαλύτερες οι διαστάσεις αυτού του φαινομένου απ’ όσο νομίζω ο κόσμος», είπε ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι έφυγε από τέτοιου είδους συνεργασίες ή, όπως ξεκαθάρισε, «τον έφυγαν».

«Αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τα όνειρα κάποιου που μπαίνει μέσα σε αυτόν τον χώρο (...) Πάτουν πάνω στο νέο της ηλικίας, στην απειρία, στη δική τους τη δύναμη. Τα είδαμε και στην Ελλάδα, τα ονόματα που βγήκαν», είχε δηλώσει ο 36χρονος.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση