ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Φυλακτού: Όσα κατέθεσε στην Αστυνομία για Λιγνάδη - «Με έστειλε στο δωμάτιό του»

Ο Κύπριος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας, 1 Μαρτίου, ο ηθοποιός, Ανδρέας Φυλακτού, αποκαλύπτοντας τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από Έλληνα σκηνοθέτη στα πρώτα του βήματα, αλλά και πώς παραλίγο να βρεθεί στο δωμάτιο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είπε, αφορμή για να μιλήσει στάθηκε η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. «Στη δική μου την περίπτωση το αντέκρουσα και σηκώθηκα και έφυγα. Όταν το μοιράστηκα αυτό το περιστατικό με συναδέλφους υπήρξε περίπτωση που ο συνάδελφος δεν το αντέκρουσε, όπως εγώ και να σηκωθεί να φύγει και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Από το ίδιο άτομο. Η μια περίπτωση έγινε στην Ελλάδα και η άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης στην Κύπρο», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή ο ηθοποιός.

«Έστειλε συνάδελφο και κατέληξε στο να κακοποιείται είναι ο ίδιος που προσπάθησε να στείλει εμένα σε άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι από τα άτομα που ακούστηκαν στην Ελλάδα, εγώ όμως αρνήθηκα. Το θέμα όμως είναι όταν προσπάθησε να στείλει εμένα εγώ αρνήθηκα, πολύ πιθανόν το ίδιο να συνέβη σε άλλους συναδέλφους που να μην αρνήθηκαν. Στον άνθρωπο που προσπάθησαν να με στείλουν στο δωμάτιο του για πρόβες είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης και μετά την άρνηση μου άλλαξαν πολλά στον εργασιακό μου χώρο», είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως ανέφερε, μετά την άρνησή του είχε σοβαρές επιπτώσεις, όπως υποτίμηση, λασπολογία και κλείσιμο πόρτων.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός έχει προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Δείτε τη συνέντευξή του παρακάτω.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση