ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν.Δημητρίου & Α.Μιχαηλίδου στην πρώτη τους εθιμοτυπική συνάντηση

Ποια κέρδισε τη μάχη του στυλ;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Την πρώτη της εθιμοτυπική συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (28/03) η Αννίτα Δημητρίου.


Η Πρόεδρος της Βουλής και νεοεκλεγείσα Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ευχήθηκε στην Υπουργό «Καλή επιτυχία» στο έργο της, υπογραμμίζοντας: «Να ξέρετε ότι θα έχετε τη στήριξή μας για τα ζητήματα τα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε και βεβαίως τις εισηγήσεις μας ή αντιπροτάσεις μας εκεί και όπου διαφωνούμε».

Για τη σημερινή ημέρα η Αννίτα Δημητρίου επέλεξε για ακόμα μια φορά το κλασικό μαύρο σαν χρώμα, φορώντας ένα μεσάτο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες. Το lοοκ ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα και ελαφρύ μακιγιάζ.

Από την πλευρά της η Υπουργός Παιδείας τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε γι’ αυτή τη συνάντηση, θεωρώ πολύ σημαντική την ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, τη συζήτηση και γενικά τον διάλογο ειδικότερα στα θέματα της παιδείας». 

Η Αθηνά Μιχαηλίδου για τη σημερινή συνάντηση επέλεξε μαύρο παντελόνι και τοπ, το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρο καρό σακάκι. Το look ολοκλήρωσε με λευκές πέρλες και ελαφρύ μακιγιάζ.

Η συνάντηση των δύο κυριών έγινε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση