ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τί λένε τ' άστρα; - Οι προβλέψεις της Πατρίτσιας Νικολάου

Τίποτα δεν µπορεί να θεωρηθεί δεδοµένο, αλλά ούτε και κεκτηµένο..

Της Πατρίτσιας Νικολάου

Με τα πολύ σκληρά µαθήµατα που µας ανάγκασε o Κρόνος να πάρουµε, έγινε σαφές στον κάθε ένα από τους κατοίκους αυτού του πλανήτη ότι τίποτα δεν µπορεί να θεωρηθεί δεδοµένο, αλλά ούτε και κεκτηµένο. Ούτε καριέρες, ούτε περιουσίες, ούτε καν η ίδια µας η ύπαρξη, πόσο µάλλον η ελευθερία µας.

Η ταυτόχρονη δε ολοκλήρωση της διέλευσης του Κρόνου στον Υδροχόο (7 Μαρτίου 2023) µαζί µε αυτή του Πλούτωνα στον Αιγόκερο (23 Μαρτίου 2023) αναµένεται να κατακρηµνίσει πολλούς από αυτούς που στέκουν αυτάρεσκα στο βάθρο τους, κερδίζοντας χρήµατα και δόξα από τον πόνο και τον θάνατο που έχουν σπείρει γύρω τους. Γιατί το κάρµα δεν το πληρώνουν µόνο οι πληβείοι αλλά και οι πατρίκιοι!

Κριός 21/3-19/4

Μέσα από την επικοινωνία ή µια δηµιουργική δραστηριότητα µπορείτε να βγάλετε τον δυναµισµό και την περίσσεια ενέργεια που αισθάνεστε σήµερα. Αισθηµατικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νιώθετε ότι µπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Tαύρος 20/4-20/5
Η προθυµία και η φιλική σας διάθεση, παράλληλα µε το τονισµένο σας σεξαπίλ θα τραβήξει άτοµα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσµευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Οι µοναχικοί Ταύροι θα αναζητήσουν την αγάπη, γιατί χωρίς αυτή µαραζώνουν. Οι δεσµευµένοι ή οι παντρεµένοι θα έχουν έναν υπέροχο και ροµαντικό µήνα.

Δίδυµος 21/5-21/6
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 12ο οίκο σας (µυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) από τις αρχές του µήνα, όπου και θα παραµείνει µέχρι το τέλος Ιουνίου. Από τη θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηµατικό σας κόσµο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγµατικές σχέσεις θα είναι περιορισµένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις.

Καρκίνος 22/6-23/7
Η Αφροδίτη θα περάσει σχεδόν όλο τον µήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλίες, οµάδες, κοινωνική διάδραση) και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να µπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Αυτό τον µήνα, πολλοί από σας µπορεί να ξεκινήσετε µια σχέση µε ένα άτοµο που µέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο.

Λέων 24/7-23/8
Η προσοχή σας θα είναι στραµµένη στον τοµέα της καριέρας σας και η συναισθηµατική ζωή των αδέσµευτων µπορεί να αναζωογονηθεί µέσα από µια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει µέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτοµο επίσης µε επιρροή στον επαγγελµατικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

Παρθένος 24/8-22/9
Iδανική περίοδος για να εφαρµόσετε µια νέα στρατηγική για την επιχείρησή σας, καθώς το διάστηµα αυτό είναι απίθανο να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε µεµονωµένες λεπτοµέρειες, αλλά στη συνολική εικόνα και στο τελικό αποτέλεσµα. Η οικοδόµηση σχέσεων µε συνεργάτες ή συνέταιρους τον µήνα αυτό θα συµβάλει αποτελεσµατικά στην επαγγελµατική σας εξέλιξη.

Ζυγός 23/9-22/10
Η Αφροδίτη περνά το µεγαλύτερο µέρος του µήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτοµα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι µυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόµων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όµως θα αποµακρύνετε αµέσως από κοντά σας. Οι δεσµευµένοι θα βιώσουν µε τη διέλευση αυτή την εµβάθυνση της συναισθηµατικής τους σχέσης.

Σκορπιός 23/10-22/11
Είναι µια καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισµός σας είναι δαµασµένος και θα επικρατεί ισορροπία. Eίστε έτοιµοι όχι µόνο να συµβιβαστείτε αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, η ατµόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις µε το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγµή να ξεπεραστούν.

Τοξότης 23/11-20/12
Στην προσπάθεια αναθέρµανσης της σχέσης σας, µην παραλείπετε ένα ροµαντικό δείπνο που θα µαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, µε τη διέλευση αυτή µπορούν να εντοπίσουν την αιτία της έλλειψης συντρόφου στη ζωή τους και να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις που θα τους βοηθούσαν να ξεφύγουν από τη µοναξιά τους.

Αιγόκερως 22/12-20/1
Ο Ερµής θα πραγµατοποιήσει µια σειρά από γρήγορα περάσµατα τον Ιούνιο, ξεκινώντας από τον 5ο (δηµιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), και φτάνοντας στον 6ο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) στις 13.06, χωρίς να έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στα επαγγελµατικά σας. Εκείνο που θα είναι προφανές µέσα στον Ιούνιο είναι ότι θα είστε αισιόδοξοι, δηµιουργικοί και καινοτόµοι στις δράσεις σας.

Υδροχόος 21/1-19/2
Κάποιοι µεταξύ σας µπορεί να επιλέξετε να περάσετε περισσότερο χρόνο µε την οικογένεια, ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι ίσως να κληθούν να αποχωριστούν την οικογένειά τους για κάποιο χρονικό διάστηµα, για επαγγελµατικούς λόγους. Οι περιοχές του ωροσκοπίου σας που αγγίζει µε το πέρασµα του ο Ερµής συνδέονται συχνά µε µικρές οικογενειακές κρίσεις ή σε βάθος συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο για σηµαντικά ζητήµατα.

Ιχθύς 20/2-20/3
Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη να νιώσετε το διάστηµα αυτό ένα οργανικό κοµµάτι της οικογένειας µε τη στενότερη ή την ευρύτερή της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εµπλακείτε ενεργά στη διευθέτηση διαφορών µεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήµατα.

Πατρίτσια Νικολάου
Global Director Isar Cyprus- Star
Symbol Center Αστρολογικό Κέντρο
& Εναλλακτικών Θεραπειών
Email: patricianicolaou@hotmail.com
FB: Isar Cyprus Astrology
Tηλ: 22104355, 96785501

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της SPP MEDIA από τον γενικό διευθυντή του ομίλου, Χρίστη Θ. Λοττίδη και τον Τάσο Τρύφωνος. ...
 |  ΚΥΠΡΟΣ