ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαίρομαι που βλέπω τη Σπυροπούλου να ντρέπεται!»

Το «καρφί» γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε καλεσμένη, σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη συνεργασία τους, που δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και σύμφωνα με όσα είχε πει, η Σπυροπούλου ήταν υπεύθυνη για την απόλυσή της στο παρελθόν, η οποία μάλιστα συνέβη μόλις δύο εβδομάδες μετά το θάνατο του αδερφού της. 

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς της φάνηκαν τα όσα δήλωσε η συνάδελφός της, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως μετάνιωσε για τις πράξεις της στο παρελθόν και μάλιστα, ντρέπεται για αυτές, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνα συμπλήρωσε: «Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά. Έχω μιλήσει, αλλά δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει με μένα;».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση