ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor - Κάτια: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε επιστρέφει;

Η παίκτρια φαίνεται να ταλαιπωρείται από αυτοάνοσο νόσημα

Νεότερα σχετικά με την κατάσταση της παίκτρια του Survivor, Κάτιας Ταραμπάνκο, βγαίνουν στη δημοσιότητα, μετά την ανακοίνωση ότι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ακόμη μια φορά.

Η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα και τα η υγεία της τις τελευταίες ημέρες έχει χειροτερέψει από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής.

Το πρωί της Παρασκευής, 15 Ιανουαρίου, η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε ότι η παίκτρια θα βγει από το νοσοκομείο, εντούτοις, ακόμα δεν θα επιστρέψει στην παραλία.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει», λέχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση